Zaloguj się
Kalendarz zawodów
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
maj 2020
Najbliższe zawody
14.08.2020
Frenstat HS-0
CoC
Wywiady udzielone ekskluzywnie dla Skokinarciarskie.pl. Kopiowanie tylko za zgod± redakcji!
Liczba wywiadów: 184
(2014-03-29)
Wywiad z Janem Ziobro
Jan Ziobro był jednym z najja¶niejszych punktów naszej kadry tej zimy. O tym, jak sukcesy zmieniły jego życie, o tajemnicy dobrej formy i jej spadku pod koniec zimy opowiedział przy okazji zawodów w Planicy.
(2014-01-24)
Wywiad z Janne Happonenem
Ostatnie lata nie były łatwe dla Janne Happonena - Fin nieustannie zmaga się z kontuzjami. O formie sportowej, sytuacji fińskich skoków i Igrzyskach w Soczi rozmawiali¶my z nim podczas zawodów P¦ w Zakopanem.
(2013-11-24)
Wywiad z Masahiko Harad±
Masahiko Harada to bez w±tpienia legenda japońskich skoków narciarskich. To dziewięciokrotny zwycięzca konkursów Pucharu ¦wiata, dwukrotny triumfator Letniej Grand Prix, złoty i br±zowy medalista olimpijski.
(2013-08-24)
Wywiad z Kazuyoshim Funakim
Podczas konkursów Letniej Grand Prix w Hakubie, nasza reporterka zadała kilka pytań niegdy¶ gwieĽdzie skoków narciarskich - Kazuyoshiemu Funakiemu. Co słychać u jednego z weteranów skoków? Oto przebieg krótkiej rozmowy.
(2013-04-06)
Wywiad z Kaarelem Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu sprawił, że po latach przerwy Estonia powróciła do krajów punktuj±cych w Pucharze ¦wiata w skokach. Z uprawiaj±cym do niedawna kombinację norwesk± zawodnikiem rozmawiali¶my w Planicy...
(2013-03-31)
Wywiad z Dawidem Kubackim
Puchar ¦wiata 2012/2013 z pewno¶ci± był dla Dawida Kubackiego najlepszym w karierze. Br±zowy medalista mistrzostw ¶wiata w drużynie opowiedział nam o swoich skokach w tym sezonie i o przyczynach wzrostu formy.
(2013-03-07)
Wywiad z Karlem Geigerem
Karl Geiger jest, obok Andreasa Wellingera, jednym z najlepiej zapowiadaj±cych się debiutantów tegorocznego Pucharu ¦wiata. Po niezłym pocz±tku sezonu (m.in. szóste miejsce w Soczi) powrócił do startów w Pucharze Kontynentalnym. W Wi¶le, podczas...
(2012-12-12)
Wywiad z Noriakim Kasai
Noriaki Kasai, najbardziej do¶wiadczony zawodnik Pucharu ¦wiata w skokach narciarskich, nie planuje jeszcze kończyć kariery sportowej, w której wci±ż odnosi sukcesy. Podczas konkursów w Lillehammer i Kuusamo popularny "Nori" znalazł się w gronie...
(2012-12-04)
Wywiad z Andreasem Wellingerem
Andreas Wellinger zadebiutował w Pucharze ¦wiata niespełna dwa tygodnie temu i od razu zamieszał w czołówce. O pocz±tkach swojej przygody ze skokami i nie tylko opowiedział nam po zawodach w Kuusamo 2012.
(2012-04-02)
Wywiad z Aleksandrem Zniszczołem
Aleksander Zniszczoł był jednym z najja¶niejszych punktów w polskiej reprezentacji podczas minionego sezonu. Styczniowe zawody Pucharu ¦wiata w Zakopanem potwierdziły, że mamy do czynienia z nieprzeciętnym talentem... Z sympatycznym zawodnikiem KS...
(2012-03-29)
Wywiad z Robertem Matej±
Robert Mateja udowodnił, że był nie tylko niezłym skoczkiem, ale też dobrze sprawdza się w roli szkoleniowca. Z trenerem kadry młodzieżowej rozmawiali¶my o postawie jego podopiecznych podczas minionej zimy.
(2012-03-26)
Wywiad z Krzysztofem Miętusem
Miniony sezon nie był zbyt udany dla Krzysztofa Miętusa. Zakopiańczyk zaj±ł 50. miejsce w Pucharze ¦wiata, punktuj±c w pięciu konkursach. Jak zimę w swoim wykonaniu podsumowuje sympatyczny skoczek?
« poprzednia strona     następna strona » « powrót do strony głównej
Wywiady i opinie
Wywiady i opinie

Wywiady i opinie

Kalendarium
Kamil Stoch
Dzi¶ urodziny obchodz±:
transmisje ze skoków
najbardziej aktualny program TV »
Reklama
Zakłady bukmacherskie przez internet | Fortuna - Legalny Bukmacher Ogl±daj skoki narciarskie w Eurosport Player - wszystkie kwalifikacje i konkursy LIVE Typer - typuj wyniki skoków narciarskich
Reklama
krzesła biurowe Warszawa
Reklama
Skoki.tv - filmy o skokach narciarskich Blaster.pl - hosting, domeny, konta pocztowe, serwery wirtualne
Poznaj Skokinarciarskie.pl
Wyszukiwarka komentarzy
Szukasz wszystkich komentarzy jednego użytkownika? Chcesz przeczytać komentarze z okre¶lonego czasu? Skorzystaj z wyszukiwarki komentarzy!
Sonda
Kto był bohaterem sezonu 2019/20?
Stefan Kraft
Karl Geiger
Kamil Stoch
Dawid Kubacki
Stephan Leyhe
Marius Lindvik
Philipp Aschenwald
Piotr Żyła
Yukiya Sato
Ryoyu Kobayashi
Cookies
Ten portal korzysta z plików cookies w celu umożliwienia pełnego korzystania z funkcjonalno¶ci serwisu, dopasowania reklam oraz zbierania anonimowych statystyk.
Obsługę cookies możesz wył±czyć w ustawieniach Twojej przegl±darki internetowej.
Korzystaj±c z serwisu wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z ustawieniami przegl±darki.
Administratorem danych osobowych, udostępnionych przez Klienta, jest 10 OFFICE Paweł Stawowczyk. Dane osobowe będ± przetwarzane wył±cznie w celu identyfikacji użytkowników pisz±cych komentarze, w celu obsługi konkursów, w celu wysyłki wiadomo¶ci drog± mailow± itp. i nie będ± w żaden inny sposób archiwizowane, gromadzone lub przetwarzane.
ukryj ten komunikat na stałe »
copyright © 2000-2020 10office.pl
Obserwuj Skokinarciarskie.pl na Facebooku Obserwuj Skokinarciarskie.pl na Twitterze RSS na Skokinarciarskie.pl - newsy o skokach narciarskich