Zaloguj się
Nie masz konta? Zarejestruj się!
Kalendarz zawodów
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
czerwiec 2018
Najbliższe zawody
07.07.2018
Kranj HS-109
CoC letni
Wywiady udzielone ekskluzywnie dla Skokinarciarskie.pl. Kopiowanie tylko za zgodą redakcji!
Liczba wywiadów: 184
(2014-03-29)
Wywiad z Janem Ziobro
Jan Ziobro był jednym z najjaśniejszych punktów naszej kadry tej zimy. O tym, jak sukcesy zmieniły jego życie, o tajemnicy dobrej formy i jej spadku pod koniec zimy opowiedział przy okazji zawodów w Planicy.
(2014-01-24)
Wywiad z Janne Happonenem
Ostatnie lata nie były łatwe dla Janne Happonena - Fin nieustannie zmaga się z kontuzjami. O formie sportowej, sytuacji fińskich skoków i Igrzyskach w Soczi rozmawialiśmy z nim podczas zawodów PŚ w Zakopanem.
(2013-11-24)
Wywiad z Masahiko Haradą
Masahiko Harada to bez wątpienia legenda japońskich skoków narciarskich. To dziewięciokrotny zwycięzca konkursów Pucharu Świata, dwukrotny triumfator Letniej Grand Prix, złoty i brązowy medalista olimpijski.
(2013-08-24)
Wywiad z Kazuyoshim Funakim
Podczas konkursów Letniej Grand Prix w Hakubie, nasza reporterka zadała kilka pytań niegdyś gwieździe skoków narciarskich - Kazuyoshiemu Funakiemu. Co słychać u jednego z weteranów skoków? Oto przebieg krótkiej rozmowy.
(2013-04-06)
Wywiad z Kaarelem Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu sprawił, że po latach przerwy Estonia powróciła do krajów punktujących w Pucharze Świata w skokach. Z uprawiającym do niedawna kombinację norweską zawodnikiem rozmawialiśmy w Planicy...
(2013-03-31)
Wywiad z Dawidem Kubackim
Puchar Świata 2012/2013 z pewnością był dla Dawida Kubackiego najlepszym w karierze. Brązowy medalista mistrzostw świata w drużynie opowiedział nam o swoich skokach w tym sezonie i o przyczynach wzrostu formy.
(2013-03-07)
Wywiad z Karlem Geigerem
Karl Geiger jest, obok Andreasa Wellingera, jednym z najlepiej zapowiadających się debiutantów tegorocznego Pucharu Świata. Po niezłym początku sezonu (m.in. szóste miejsce w Soczi) powrócił do startów w Pucharze Kontynentalnym. W Wiśle, podczas...
(2012-12-12)
Wywiad z Noriakim Kasai
Noriaki Kasai, najbardziej doświadczony zawodnik Pucharu Świata w skokach narciarskich, nie planuje jeszcze kończyć kariery sportowej, w której wciąż odnosi sukcesy. Podczas konkursów w Lillehammer i Kuusamo popularny "Nori" znalazł się w gronie...
(2012-12-04)
Wywiad z Andreasem Wellingerem
Andreas Wellinger zadebiutował w Pucharze Świata niespełna dwa tygodnie temu i od razu zamieszał w czołówce. O początkach swojej przygody ze skokami i nie tylko opowiedział nam po zawodach w Kuusamo 2012.
(2012-04-02)
Wywiad z Aleksandrem Zniszczołem
Aleksander Zniszczoł był jednym z najjaśniejszych punktów w polskiej reprezentacji podczas minionego sezonu. Styczniowe zawody Pucharu Świata w Zakopanem potwierdziły, że mamy do czynienia z nieprzeciętnym talentem... Z sympatycznym zawodnikiem KS...
(2012-03-29)
Wywiad z Robertem Mateją
Robert Mateja udowodnił, że był nie tylko niezłym skoczkiem, ale też dobrze sprawdza się w roli szkoleniowca. Z trenerem kadry młodzieżowej rozmawialiśmy o postawie jego podopiecznych podczas minionej zimy.
(2012-03-26)
Wywiad z Krzysztofem Miętusem
Miniony sezon nie był zbyt udany dla Krzysztofa Miętusa. Zakopiańczyk zajął 50. miejsce w Pucharze Świata, punktując w pięciu konkursach. Jak zimę w swoim wykonaniu podsumowuje sympatyczny skoczek?
« poprzednia strona     następna strona » « powrót do strony głównej
Wywiady i opinie
Wywiady i opinie

Wywiady i opinie

Kalendarium
Ivan Karaulov
Reklama
Typer - typuj wyniki skoków narciarskich Oglądaj skoki w Eurosport Player - wszystkie kwalifikacje i konkursy LIVE
Reklama
krzesła biurowe Warszawa
Reklama
Skoki.tv - filmy o skokach narciarskich Blaster.pl - hosting, domeny, konta pocztowe, serwery wirtualne
Poznaj Skokinarciarskie.pl
Wyszukiwarka wiadomości
Szukasz wszystkich artykułów jednego autora? Chcesz przeczytać artykuły z określonego czasu? Skorzystaj z wyszukiwarki wiadomości!
Sonda
Jak oceniasz sezon 2017/18?
super
bywały lepsze
słaby
nie mam zdania
Cookies
Ten portal korzysta z plików cookies w celu umożliwienia pełnego korzystania z funkcjonalności serwisu, dopasowania reklam oraz zbierania anonimowych statystyk.
Obsługę cookies możesz wyłączyć w ustawieniach Twojej przeglądarki internetowej.
Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
ukryj ten komunikat na stałe »
copyright © 2000-2012 Benefaktor.com, 2012-2018 10office.pl
Obserwuj Skokinarciarskie.pl na Facebooku Obserwuj Skokinarciarskie.pl na Twitterze RSS na Skokinarciarskie.pl - newsy o skokach narciarskich